NHL Bloggen!

Velkommen til NHL Bloggen: Denne skal brukes til å hente inn informasjon om bilder vi har liggende på Historielaget i Nannestad, men også andre ting kan diskuteres. Mange av disse bildene er ukjente for oss, og har da ingen historie.

Da legger vi ut bilde med ©Copitight, da er det du som ser og vet mere om akkurat dette bildet, som må gi oss nye opplysninger.
Dette gjøres slik:
Til venstre for denne teksten, rett under overskriften, står det:
(Legg igjen en kommentar). Klikk på den, skriv i alle feltene med *
Klikk så på Publiser Kommentar.

Det vil bli mulig å kunne svare på hvert bilde av hvem som helst.

Tenkte i begynnelsen kan svar gis av alle.
Blir det for mye SPAM og dritt i kommentarfeltene, blir vi nødt til å få folk til å måtte logge inn for å svare, litt tungvint vil mange synes, men da får vi kontroll på hvem som svarer på en skikkelig måte, og hvem som fyller opp med drit. Disse kan en sperre borte fra bloggen ved hjelp av IP adressen.

MVH
Nannestad Historielag

2 kommentarer til «NHL Bloggen!»

 1. Tviler på om bildet er fra Nannestad, men mannen kan godt være fra Nannestad. Terrenget tilsier deler av Minnesota eller Dakota. Prærieharv med 6 hester har nok ikke blitt brukt her i gamlelandet. I dette område av USA finnes både Nannestadgata og Nannestad Church og tusenvis av folk med aner fra Nannestad.

  1. Hei Cato
   Et halvt år er gått nå. Det kan hende du har rett, men hva gjør da dette bildet i våre permer. Bildet er skannet fra en perm fra Villy Ruud uten tekst.
   Det er derfor jeg spør om noen vet noe om bildet.
   Takk for svar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *