Personvernerklæring

Hvem vi er

Nannestad Historielag:
Forkortelse av navnet. NHL eller NHL Nannestad
Vår nettstedsadresse er: https://www.nannestad-historielag.org/nhl_bloggen

Kommentarer

Viktig: Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Viktig: Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Informasjonskapsler

Viktig: Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Viktig: Om du ber at passordet tilbakestilles, vil din IP-adresse tas med i e-posten om tilbakestilling av passord. Det er bevis på at du er du som ber om tilbake stilling av passordet.
Når du eller noen andre klikker på «Glemt Passord» ved innlogging, må du skrive inn din epost for å kunne lage nytt passord. I din epost fra oss til å lage nytt passord vil se lignende ut som under. Stemmer ikke IP adressen med din, går det heller ikke ut noen link til å forandre passord. Er IP adressen riktig, får du en epost, men velger selv hvis det er du som har bet om nytt passord.

Eksempel i epost fra oss:
Navn på nettsted og Brukernavn her i eksempelet er ikke riktig.

Noen har bedt om å sette nytt passord for følgende konto:

Navn på nettsted: Bildealbum

Brukernavn: eksempel

Hvis dette var en feil, bare ignorér denne e-postmeldingen, og ingenting vil skje.

For å sette nytt passord, gå til følgende adresse:
Dette er lenken, men den vil se helt annerledes ut. Vil alltid begynne med http:// eller https://

Denne forespørselen om tilbakestilling av passord kom fra IP-adressen 2001:4640:1b54:0:9968:89924e:f100:f7kdi7.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Viktig: Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de selv oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen. Blir aldri gjort av oss, uten at du ber om det, vi overlater slikt til Dere.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Viktig: Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Viktig: Vi sender ingen opplysninger ti 3dje part.
Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.